top of page

Protecția Datelor Personale

Ce date colectam

 

Primim, colectăm și stocăm informațiile pe care le introduceți pe site-ul nostru sau ne furnizați în orice alt mod. În plus, colectăm adresa de protocol Internet (IP) utilizată pentru conectarea computerului la Internet; Logare; adresa de email; parola; informații despre computer și conexiune și istoricul achizițiilor. Putem folosi instrumente software pentru măsurarea și colectarea informațiilor despre sesiune, inclusiv timpii de răspuns al paginii, durata vizitelor la anumite pagini, informațiile despre interacțiunea paginilor și metodele utilizate pentru a răsfoi din pagină. De asemenea, colectăm informații personale de identificare (inclusiv nume, e-mail, parolă, comunicații); detalii despre plăți (inclusiv informații despre cărțile de credit), comentarii, feedback, recenzii despre produse, recomandări și profil personal.

Cum colectam informatiile

Când efectuați o tranzacție pe site-ul nostru, în cadrul procesului, colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa și adresa de e-mail. Informațiile dvs. personale vor fi utilizate numai din motivele specificate mai sus.

De ce colectam aceste date

Colectăm astfel de informații non-personale și personale în următoarele scopuri:

  • Furnizarea și operarea serviciilor;

  • Să ofere utilizatorilor noștri asistență permanentă și asistență tehnică pentru clienți;

  • Pentru a putea contacta Vizitatorii și Utilizatorii noștri cu anunțuri generale și personalizate și mesaje promoționale;

  • Să creeze date statistice agregate și alte informații non-personale agregate și / sau deduse, pe care noi sau partenerii noștri de afaceri le putem folosi pentru a ne furniza și a îmbunătăți serviciile respective;

  • Pentru a respecta legile și reglementările aplicabile.

Cum stocăm, utilizăm, distribuim și dezvăluim informațiile personale colectate

Compania noastră este găzduită pe platforma Wix.com. Wix.com ne oferă platforma online care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre. Datele dvs. pot fi stocate prin depozitul de date, bazele de date Wix.com și aplicațiile generale Wix.com. Ele stochează datele dvs. pe servere securizate în spatele unui firewall.

Toate gateway-urile de plată directă oferite de Wix.com și utilizate de compania noastră respectă standardele stabilite de PCI-DSS, gestionate de PCI Security Standards Council, un efort comun al mărcilor precum Visa, MasterCard, American Express și Discover. Cerințele PCI-DSS ajută la asigurarea unei manipulări sigure a informațiilor despre cărțile de credit de către magazinul nostru și furnizorii săi de servicii.

Cum comunicăm cu vizitatorii nostri

Vă putem contacta pentru a vă informa cu privire la contul dvs., pentru a vă depana problemele legate de contul dvs., pentru a rezolva o litigiu, a colecta taxe sau bani datorate, pentru a vă exprima opiniile prin sondaje sau chestionare, pentru a trimite actualizări despre compania noastră sau, să vă contactăm pentru a vă pune în aplicare Acordul privind utilizatorii, legile naționale aplicabile și orice acord pe care îl putem avea cu dvs. În acest scop, vă putem contacta prin e-mail, prin telefon, prin mesaje text și prin poștă.

Cum iți poți retrage consimțământul

Dacă nu doriți ca noi să vă procesăm datele, vă rugăm să ne contactați la opticamedicalavisionforyouiasi@ymail.com.

Update-uri la termeni și condiții

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate, deci vă rugăm să o consultați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după ce vor fi postate pe site. Dacă vom face modificări substanțiale la această politică, vă vom anunța aici că a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă este cazul, le folosim și / sau dezvăluim aceasta.

Dacă doriți: să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți toate informațiile personale pe care le avem despre dvs., sunteți invitat să ne contactați la adresa opticamedicalavisionforyouiasi@ymail.com.

 

Vă mulțumim.

 

 

 

bottom of page