top of page
Caută

Un Renault implicat în societate - Renault Megane 1.3 Tce

După cum bine știți de aproape 2 ani avem oficial proiectul #AmOchelariNoi.

Mai exact, dintr-o dorință interioară de-a noastră simțim nevoia să ne implicăm si să ajutăm oamenii care abia își permit pâinea cea de toate zilele.

Credința care ne guvernează atunci când ne gândim la a ajuta acest segment din populația României este că fiecare om merită un minim de confort și sănătate (oculară în cazul nostru) și de aceea dorim să fim un exemplu pentru companiile care pot ajuta și ele la rândul lor dar și pentru clienții pe care îi avem.

Clienții ne susțin și le mulțumim din inimă! 💓Ne susțin atât financiar deaorece alegând să-și facă ochelari de vedere sau de soare la noi reușim să ducem mai departe proiectul dar și cu rame, pentru că îi îndemnăm să ne aducă la magazin ramele vechi pe care nu le mai folosesc pentru a le reutiliza în anumite situații.

Dar ce ne facem cu companiile care vând mașini spre exemplu. Poate ar vrea să susțină cumva prin serviciile pe care le oferă dar e mai greu...mașină îi trebuie unui om bătrân sau neputincios fizic și financiar?

Renault Bras din Iași a răspuns la apelul nostru și ne-a sustinut cu un Renault Megane 1.3 Tce nou nouț in ziua in care am avut nevoie să mergem pe teren.


Ne-a fost de foarte mare ajutor deoarece mașina pe care o avem noi este una cu suspensii mai dure, lucru nociv aparaturii pe care o cărăm cu noi pe teren.


Renault-ul Megane oferit de ei pe 1 iulie când am fost într-un sat din Suceava a fost o surpriză pentru noi.

Pe lângă faptul că era nou nouț, Șoferul, Andrei, cu peste 30 de ani de pasiune in domeniul auto ne-a mărturisit că nu se aștepta de la noul motor 1.3 Tce și respectiv o mașină de familie sa fie:


👉 Cu un Motor așa de nervos la orice apăsare a pedalei de accelerație

👉 Chiar așa de economic - 4.7% consum de benzină de la Suceava la Iași pe modul ECO

👉 Economic - 6.8% consum de benzină de la Iași la Suceava pe modul SPORT


👉 Foarte silențios la un mers domestic daaaar....cu un sunet metalic ce-ți face pielea de găină atunci când accelerezi puternic...chiar fenomenal sunetul sportiv al motorului👉 Cutia de viteze automată EDC cu două ambreiaje să schimbe instantaneu și fără ezitări👉 Ce să mai spunem de Cruise Control-ul adaptiv.... Setezi la 100km/h viteza și când mașina ajunge in spatele altei mașini încetinește singură și menține viteza în coloană👉 Muzica la interior susținută de un sistem audio Bose... Bass puternic și înalte fine și exacte👉 Android Auto - conectezi aplicațiile de pe telefon direct pe "tableta" din bordul mașinii

👉 Postul de conducere comod iar materialul scaunului ne-a ajutat să ajungem la destinație fără a avea tricoul ud la spate


Despre preț nu putem spune multe dar cu siguranță pe site-ul https://bras.ro/ găsiți toate detaliile și configurațiile.

Noi vom merge înainte cu proiectul #AmOchelariNoi deoarece ne hrănim cu zâmbetele sau lacrimile de fericire pe care le primim atunci când oamenii reușesc să vadă mai clar.

Tot ceea ce am povestit mai sus nu s-ar fi putut întâmpla dacă Dumneavoastră nu ne-ați alege atunci cand aveți nevoie să vă faceți ochelari de vedere sau ochelari de soare, sau poate atunci când doriți să vă faceți um Consult pentru Determinarea Dioptriilor.

De asemenea vă mulțumim și pentru că ne recomandați prietenilor, rudelor sau colegilor.

Vă îndemnăm acum să ne contactați în cazul in care aflați de o persoană care are nevoie de ochelari dar se aflată în situație financiară dificilă sau într-o zonă greu accesibilă... Vom găsi o soluție și pentru ea.

Vă mulțumim!

Împreună vom reuși să aducem un plus de calitate în viața tuturor!

Un SHARE la articol sigur va schimba ceva!

70 afișări1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page