top of page
Caută

Protecție UV cu Ochelarii Potriviți

Purtarea ochelarilor de soare cu dioptrii este extrem de importantă pentru sănătatea ochilor, mai ales în timpul verii când expunerea la radiațiile UV este la cel mai mare nivel.


Ochelarii de soare cu dioptrii sunt o necesitate pentru orice persoană care suferă de probleme de vedere, cum ar fi miopie, hipermetropie sau astigmatism. Acestea oferă o protecție suplimentară împotriva radiațiilor UV nocive, care pot cauza arsuri la nivelul ochilor, cataractă și alte probleme oculare.


Este important să se consulte un optometrist înainte de a achiziționa o pereche de ochelari de soare cu dioptrii.


Optometristul poate determina dioptriile necesare și poate recomanda tipul de lentile potrivit pentru nevoile individuale. În Iași, există clinici de optică medicală care oferă consult gratuit pentru determinarea dioptriilor, aceasta este o oportunitate excelentă pentru a obține cele mai bune sfaturi și recomandări pentru achiziționarea ochelarilor potriviți.


În concluzie, purtarea ochelarilor de soare cu dioptrii este esențială pentru protejarea ochilor împotriva radiațiilor UV nocive și pentru menținerea sănătății ochilor pe termen lung. Consultarea unui optometrist înainte de a achiziționa o pereche de ochelari de soare cu dioptrii poate ajuta la alegerea celei mai potrivite opțiuni pentru nevoile individuale.


Dacă doriți o programare pentru un consult în vederea determinării dioptriilor puteți suna la numărul de telefon 0747 667 552.


Consultațiile sunt gratuite fără obligativitatea de a cumpăra și ochelari de la noi.


În Iași avem două magazine de ochelari:

• Un magazin se găsește în zona gării mari la 40 m de autogara Codreanu sensul spre Canta

• Al doilea magazin și cel mai vechi îl găsiți în MCM Center fosta Hala Centrală parter


Iată un video cu locația de lângă Autogara Codreanu:
15 afișări0 comentarii
bottom of page