top of page
Caută

Despre CodecampȘi în acestă toamnă vom fi prezenți în calitate de parteneri la CodeCamp 2017. Susținem tehnologia și dezvoltarea segmentului IT, pilonul principal al creșterii umanitații și al unei vieți mai comode.

Dar poate te întrebi ce este CodeCamp? Ce se întâmpla acolo?

Născut în 2008, cu o dorință puternică de o mai bună comunicare între profesioniștii IT, Codecamp a fost încurajat și susținut de la începuturile sale de către companii și alte comunități. Au inceput mici in stadiile incipiente ale industriei IT din Romania, dar avand in vedere cererea continua din partea comunitatii, au ajuns sa tina conferinte cu 2000+ participanti, hackathoni, zile deschise, masterclasses si altele.

Conferinta

Codecamp vizează și reunește oameni din toate disciplinele IT și care au atins toate nivelurile posibile de carieră: de la studenți și juniori strălucitori și entuziaști la cei mai experimentați, înțelepți și cu părul gri, participanți senior și experți. Discuțiile și atelierele furnizate de vorbitorii internaționali și locali reprezintă o sursă masivă de cunoștințe și de inspirație pentru public.Interesat de Java, .NET, PHP, JavaScript, Ruby, Mobile, Cloud, Dezvoltare agilă, Arhitectură software, Analiză de afaceri, Management, Dezvoltare de produs, IT antreprenoriat?

Masterclass-ul

Masterclass-urile sunt evenimente de învățare de vârf organizate cu formatori de vârf și specialiști proveniți din întreaga lume. Formarea / atelierul de lucru durează de obicei nu mai mult de una sau două zile și se adresează unui număr relativ mic de persoane, astfel încât toată lumea din cameră să beneficieze de toată atenția. Practic, abordările practice sunt favorizate în timpul cursurilor de masterat, astfel încât participanții să le poată aplica în munca lor de zi cu zi imediat după aceea.

Hackathon-ul

Hackathon-urile reprezintă inovația și rezolvarea rapidă a problemelor. 24 de ore de muncă intensă în grupuri interdisciplinare de obicei de la 5 la 10 profesioniști talentați face magia. Se ridică doar un subiect și se creează zeci de idei, curate și apoi unele dintre ele se pun în practică ca produs minimal viabil, bazându-se pe o soluție reală pentru producție.

Subiectul care va fi "hackuit" poate fi orice: o idee "nebună" care trebuie explorată, o nevoie concretă din domeniile industriei (sănătate, transport public, industria automobilelor, tehnologie etc.), grupuri de oameni, zone din lume - nu contează atâta timp cât oamenii care se angajează au destule hotărâri, talente și cunoștințe.

Open Days

Companiile și alte organizații chiar iubesc să intre în contact cu comunitatea de profesioniști. Prezența online și comunicarea sunt bune, dar în persoană, față în față este mai bine. În cadrul Open Days, companiile își deschid porțile și îi invită pe toți să vadă cum arată o zi obișnuită în organizația lor. În plus, evenimente speciale, cum ar fi atelierele / discuțiile, sunt organizate cu vorbitori interni sau externi / comunitari, care reprezintă o oportunitate de învățare foarte bună pentru toată lumea.

Deci, sa ne vedem cu bine la CodeCamp 2017

Sursa: www.codecamp.ro


31 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page