top of page
Caută

De ce facem ochelari gratuit acolo unde este nevoie?Am fost întrebați la un moment dat: "De  ce facem ochelari la bătrâni și nu la copii

care sunt viitorul?" 

Și noi am răspuns că le facem și la unii și la alții. 

Apoi, am fost întrebați: "Și vouă ce vă iese?" 

Bucuria de a ajuta (care nu are o măsură), clienți încrezători în munca noastră, și da,  notorietate plus un sentiment de împlinire  personală. 

Noi facem ochelari gratuit la bătrânii din azile, la cei cu pensii mici, la cei din zone defavorizate și la copiii din familii unde chiar nu sunt bani. 

În același timp acest lucru ne ajută să ne îndeplinim o dorință a inimii, ne ajută să oferim garanție viitorilor clienți că suntem în primul rând oameni, atenți la nevoile celor din jur. 

Alegem să facem ochelari bătrânilor,  pentru că la ei timpul este pe final și credem că aducând un zâmbet pe fața lor în al 12-lea ceas, o parte din misiunea noastră este îndeplinită.

În plus...."La ei cine se mai gândește?"


Avem un slogan: viziunea noastră aduce claritate vieții.

Dacă nici azi când ne permitem nu aducem claritate în viața oamenilor, și plecăm de acasă către optică doar ca să facem bani, înseamnă că ne mințim pe noi înșine cu acest slogan.

Și, cui ii place să fie mințit? 

Și ca sa fim mai exacți pentru ca sloganul e puțin metaforic: aducem claritate în viața tuturor,  indiferent de statutul social. 

Credem că fiecare om are dreptul la o vedere bună! 


Bani pentru proiectul #AmOchelariNoi avem din încasările noastre și de când am început sa îl promovăm, avem și de la diferiti antreprenori. 

Fiecare ne ajută cum poate și le mulțumim! 

Fiecare ajutor este binevenit. 

Ce ne-ar ajuta și mai mult ar fi recomandările. Ne-ar fi de folos ca tu să povestești despre noi sau să recomanzi prietenilor să vină la noi la optică să-și facă ochelari. 

Imaginați-vă că fiecare firmă ar oferi o mică parte din ce are, către cei care nu au avut o șansă. 

De exemplu, noi credem că făcând ochelari la copiii defavorizați, aceștia vor învăța mai bine, vor fi educați și pe termen lung vor deveni niște adulți care au fost ajutați să iasă dintr-o condiție dificilă. 

Sau la bătrâni... Poate că e o teamă de-a noastră dar bătrânețea ne ajunge pe toți. Și dacă la 100 de ani, vine cineva și-ți spune... "stai tataie/mamaie nu te ridica de pe scaun că-ți aduc eu un pahar cu apă".... Oare n-o să-ți fie o picătură mai bine? 


Exista multe training-uri despre cum să faci bani, cum să devii mai împlinit sau cum să-ți crești copiii, însă noi vrem prin acest exemplu să fim un training live si obiectiv despre cum să fii om dincolo de business și încasări. 

Pe timpul tău și pe banii tai. 

Câștigul nostru este că toată lumea va ieși în câștig. 

De aceea facem ochelari gratuit! 

Cu drag, #VisionForYou#MasinaTimpului & #AmOchelariNoi 


101 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page