top of page
Caută

Daruieste fotografiile taleConform rapoartelor marilor companii de Social Media, in fiecare minut se incarca pe retelele de socializare milioane de fotografii sau filmulete.

Dupa parerea noastra, cel mai frumos lucru adus de catre Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Vimeo, este DARUIREA.

Da, ei ne invata zilnic, putin cate putin, cum sa daruim. Putin cate putin ne ajuta sa transcedem Egoul si sentimentul de... AL MEU.

Poate te intrebi...Cum asa?! Cum fac ei lucrul acesta?

Unealta cea mai utila in cazul nostru este, "BUTONUL" de SHARE.

Butonul ce ne ajuta sa impartasim si altora din experienta noastra zilnica. Butonul care de vreo 10 ani, daca nu mai bine, ne-a invatat sa nu mai aruncam pozele clasice intr-un sertar ca apoi sa ne bucuram de ele din an in paste.

Vorbind  pe "studiu de caz", Facebook ne-a invatat sa aratam si altora noile locatii care s-au deschis,  prin CheckIn-ul pe care ni-l dam in momentul in care ajungem acolo si in care tag-uim si alți prieteni. 

In felul acesta ajutam si locatiile respective sa creasca, poate mai scoatem si alti prieteni din casa sau le dam noi idei.

Tot FACEBOOK ne "indeamna" sa punem fotografii cu noi si apropiatii nostri din locurile pe unde mergem, si in acelasi timp le stocheaza pe serverele lor, iar in momentul in care vrem sa ne mai amintim ceva, le avem la indemana. Ba mai mult, din cand in cand ne mai spune: "Andrei, uite ce ai facut acum 5 ani!" 

YOUTUBE ne-a oferit spatiul propice sa invatam si pe altii sa construiasca sau sa faca alegerile cele mai bune atunci cand aleg sa-si cumpere un produs.Este cel mai mare motor de cautare, dupa GOOGLE.

Ca si comparatie, vorbeam cu un batran fost pilot de raliuri din Iasi, care imi spunea ca pentru a construi un sistem nou de alimentare la masina lui de raliu, a mers pana la Pitesti (se intampla cu 50 de ani in urma) si a facut zeci de poze la o masina de raliu de la uzina Dacia, apoi cu pozele s-a intors la Iasi si si-a continuat proiectul. Daca avea atunci Facebook, Youtube, WattsUP, Viber etc....cum i-ar fi fost? Un SHARE ar fi rezolvat totul.

Deci, acesti giganti care zilnic ne urmaresc fiecare pas, o fac in primul rand pentru a ne ajuta si apoi pentru bani, sau invers. Important este ca ne ajuta foarte mult si ne usureaza viata. 

Si poate te întrebi,  ce treaba are acest lucru cu ochelarii?

Cu totii atunci cand intreprindem ceva avem o misiune in spate,  in afara de a face bani.

Misiunea noastra este sa ajutam oamenii sa vada mai bine, sa scape de usturimile ochilor la final de zi, sa-si protejeze ochii de lumina albastra emisa de device-uri, sa arate mai bine, sa vada mai bine pe timp de noapte atunci cand conduc si putem continua. Si oamenii ne platesc pentru acest serviciu.

Toate acestea sunt la raft, se vad la raft, dar in spatele raftului avem uneori si cazuri de oameni care nu isi permit ochelari de vedere sub nici o forma....nici macar modelele sau variantele de ochelari de vedere la 65 de lei.

In cazurile acestea noi daruim o parte din ceea ce incasam in decursul anului si le facem ochelari gratuit. Daruim copiilor care nu au cum sa-si cumpere ochelari, batranilor cu SUPER PENSII mici sau oricarui caz cu adevarat special.

Facem acest lucru datorita tie, si ITI MULTUMIM! Pentru ca daca TU nu ne-ai fi ales pe noi, si daca TU nu ai fi dat CHECK-IN in locatia noastra, sau TU nu ai fi pus o poza pe Facebook sau Instagram si ai fi povestit oamenilor ca ai luat de la noi ochelarii, sau pur si simplu, daca tot TU nu ne-ai fi recomandat, NOI am fi inaintat prin viata doar ca sa facem ochelari si pentru a plati in stanga si in dreapta datoriile. 

Toate aceste SHARE-uri, ne ajuta sa DARUIM mai departe. Si practicam aceasta DARUIRE impreuna cu TINE pe tot parcursul anului atunci, si acolo unde este nevoie.

Cu siguranta mai sunt si altii ca noi si de  aceea, te indemnam sa dai SHARE atunci cand simti ca poti ajuta un om sau o companie. Sa dai CHECK-IN, sa pui o poza cu produsul companiei sau cu locatia unde mergi, peisajul pe care il vezi samd.

Daca faci o poza haioasa si aduci zambetul pe fata unui singur om, in acea zi cu siguranta ai daruit!

Daca ai cumparat ochelari de la noi, da-le SHARE ca sa putem darui impreuna!

Multumim! 

#ochelariieftiniiasi #ochelaridevedere #opticamedicalaiasi #filtrumonitor #opticamedicala #visionforyou #opticamedicalaiasi #ochelariiasi #ochelaridevedere

8 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page