top of page
Caută

Adevarata socializare


In ultimul timp se vorbeste din ce in ce mai mult despre socializare, fie ea online sau "offline".

Si cum mintea omului (sau sa vorbesc in numele meu...mintea mea) este duala, ma intreb eu, scriitorul articolului, care este mai buna dintre cele doua metode de socializare? Cea online sau cea offline?

Raspunsul vine tot de la mintea mea printr-o voce: Ambele au partile lor bune!

Deci am divizat diviziunea. Si uite asa zilnic desfac firul in 4....si nu cred ca sunt singurul care face asta.

Totusi, vocea aia....prietenul ala imaginar din mintea mea (ca nici nu mai stiu ce este...), avea dreptate. Ambele au partile bune atata timp cat iti aduc plus valoare tie si celor din jur.

Daca socializezi prea mult pe retelele de socializare, pierzi "offline-ul"....daca esti zilnic pe la toate evenimentele "offline" de socializare, pierzi online-ul....glumesc....pierzi timp petrecut cu persoanele dragi.

Cel mai corect dupa parerea este sa existe o balanta, un echilibru si o legatura intre pasiunile tale si evenimentele la care mergi.

In viata de antreprenor un lucru foarte important este networkingul, crearea de legaturi cu parteneri noi de afaceri.

Spre exemplu noi la optica medicala oferim produse si servicii, aparent, direct consumatorului final...omul care vrea ochelari de vedere cu diotrii sau lentile de contact.

Am spus aparent pentru ca la Vision For You suntem in cautarea de noi clienti si oferim pachete cu discounturi firmelor din Iasi. Si unde gasim firmele din Iasi? La sediul lor sau pe la evenimentele de networking.

In acelasi timp, tot la evenimentele de networking ne cauta si firmele pe noi. Ar putea merge direct la prima optica medicala care le iese in cale, insa aleg pe cei care impartasesc aceleasi obiceiuri cu ei. Si daca ne intalnim la un eveniment de socializare, clar ca avem obiceiuri comune.

Un exemplu de eveniment la care vom participa este Conferinta Iasi Antreprenor 2017 .


Conferința Iași Antreprenor 2017 este un eveniment complex de dezvoltare antreprenorială, care va avea loc la Camera de Comerț și Industrie Iași, în data de 21 noiembrie 2017, între orele 9:00 – 17:00. În cadrul evenimentului, vor fi abordate teme economice: surse de finanțare nerambursabilă, strategii de impact pentru afaceri, programe și structuri de dezvoltare pentru antreprenori, modificări fiscale pentru anul 2018.

Speakerii din cadrul conferintei vor fi antreprenori locali, unii cu mai multa altii cu mai putina experienta, care vor povestii cate ceva din viata lor. Unii vor da mai departe informatiile sau o parte din ele pe care le-au invatat din carti sau seminarii.

Ideea este ca intotdeauna in urma socializarii se invata ceva. Ori un ASA DA....ori un ASA NU! Ca deh....mintea e duala.

Ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba la evenimentul de pe 21 Noiembrie,  va invit sa accesati link-ul de mai jos:

http://www.mbevent.ro/invitatie-conferinta-iasi-antreprenor-2017/

Pana la urmatorul articol va doresc un calduros Sa ne vedem cu bine!

#ochelaridevedere #opticamedicala #opticamedicalaiasi #visionforyou #ochelariiasi

16 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page