top of page
Caută

Safety First - La Volan2017- suntem de mult timp in secolul vitezei.

Oamenii se grabesc zilnic, de dimineata pana seara, ca sa ajunga fiecare in treaba lui: la scoala, gradi, job, cafea, intalnire, mare sau munte.

Marea majoritate merg cu masinile personale si multe familii au cel putin o masina prin ograda. Problema este ca drumurile au devenit aglomerate dar nu si "actualizate".

Aceleasi strazi ca acum 20 sau mai bine de ani sustin zilnic mii sau zeci de mii de autoturisme, nervi, situatii. Ca si idee, în primul trimestru din 2017 au fost înmatriculate 22000 de autoturisme la nivel national. Si zilnic numarul creste.

Cu tot stresul acumulat zilnic, in momentul in care ne urcam la volan si pornim la drum, avem momente (sau cel putin eu am) in care ochii ne obosesc, sau suntem deranjati de anumite lumini de pe strada, de la reclame luminoase sau farurile altor autoturisme.

Ziua ca ziua, ca ne ajuta soarele care este desupra, insa odata cu lasarea serii, vederea incepe sa ne scada pentru o perioada scurta pana ochii se obisnuiesc cu intunericul.

Solutia sunt ochelarii cu lentile speciale pentru condus de la Rodenstock .

Vorbim despre ochelari cu lentile polarizate, transparente, pe care le poti folosi pe intuneric, lumina slaba sau puternica, trafic intens si aglomerat sau vreme rea.

Vorbim despre lentile certificate TUV care diminueaza efectul de orbire noaptea si maresc contrastul in timpul zilei.

Te ajuta sa devii "mai constient" de distanta atunci cand parchezi sau mai ales cand faci o depasire.

Eliminand efectul stralucitor al luminii emisa de becurile cu Led sau Xenon al masinilor moderne, poti fii mai atent si la restul obiectelor ce "zboara" prin campul tau vizual in timpul deplasarii.


Ochelari de noapte

Mulți șoferi se simt neliniștiți când conduc în întuneric sau când vizibilitatea este slabă. Deoarece pupilele devin mai mari în întuneric undele luminoase sunt refractate în mod diferit, creând astfel o imagine neclară.

Printr-o tehnologie speciala, lentilele Rodenstock Road asigură o vizibilitate clara mai ales în condiții de iluminare slabă.

Fiind un produs profesional cumparat dintr-o optica medicala, inainte de toate vom face un control al vederii pentru a identifica daca lentilele le vom face cu dioptrii sau fara. DA, ochelarii pentru condus pot fi cu sau fara dioptrii, si sunt buni pentru orice activitate zilnica, nu doar pentru condus.

Daca vei avea nevoie de lentile de condus cu dioptrii, produsul final va fi unul personalizat pe fizionomia fetei tale deoarece vom masura distanta interpupilara (diferita de la om la om) despre care am vorbit in acest articol.

Apeland la profesionisti intotdeauna vei pune siguranta ta si a semenilor pe primul loc.

Sa ne vedem cu bine!

#ochelariieftiniiasi #opticamedicalaiasi #opticamedicala #visionforyou #ochelariiasi

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page