top of page
Caută

Primavara, vara, toamna sau iarna, intotdeauna protejat.Indiferent de anotimpul in care ne aflam, protectia ochilor este foarte importanta. Si cand spunem protectie ne referim atat la cea impotriva razelor UV ale soarelui cat si la cea impotriva luminii albastre emisa de device-urile pe care le folosim zilnic: pc, tv, smartphone, tableta sau chiar smartwatch.

Lumina albastra este un fenomen natural care ne ajuta sa fim receptivi si se gaseste in mediul inconjurator. Problema intervine la supra-expunerea in fata monitoarelor mari sau mici (care emit lumina albastra) la o distanta mica si cu vederea focusata catre un punct foarte apropiat de centrul vederii,  lucru care duce la stres ocular, oboseala oculara si insomnie. 

Ce sa facem? Multumita tehnologiei viata noastra a devenit mai usoara, sau nu, in functie de modul in care folosim toate aceste gadgeturi.

Are rost sa spun ca suntem in contact cu o persoana indiferent de locul unde se afla prin intermediul aplicatiilor de messenger, ca putem cumpara o vacanta fara sa mai mergem la agentia de turism, ca stim cum sa ne imbracam in functie de vremea pe care o verificam instantaneu pe telefon sau smartwatch, sau ca ne organizam toata ziua pe PC si acelasi calendar il avem si pe telefon? Este fain, pentru ca toate aceste lucruri daca stim sa le folosim in favoarea noastra ne ofera mai mult timp pentru altceva.

Pe de alta parte este o vorba din batrani: "Ce-i mult nu-i bun, ce-i bun nu-i mult". Statul mult timp focusat cu ochii in ecrane digitale nu-i bun, e mult, si ne afecteaza vederea. In sprijinul acestei probleme a venit tot tehnologia secolului 21 prin aparitia unor lentile care ne protejeaza ochii de lumina albastra (in exces).

Furnizorul nostru de lentile, HOYA, prin  Blue Control neutralizeaza lumina albastra emisa de ecranele digitale. Te ajuta sa fii mai relaxat/ă la finalul celor 8 sau chiar mai multe ore de lucru in fata calculatorului, are grija de ochii copilului tau daca petrece mult timp in fata tabletei (o alta problema a zilelor noastre), sau te face sa percepi mai bine culorile la TV si in acelasi timp sa fii protejat/ă.

Un lucru foarte important de stiut este ca avem ochelari cu lentile Blue Control si fara dioptrii! Pur si simplu pentru protectie.

Te asteptam in locatiile noastre pentru un control gratuit al vederii si pentru a descoperii si testa lentilele Hoya Blue Control. Avem un device interesant care va sustine printr-o demonstratie tot ce am scris mai sus.

O toamna minunata! 

#ochelariieftiniiasi #opticamedicalaiasi #filtrumonitor #ochelaridevedere

29 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page