top of page
Caută

Vacanța e pe final...Salut,

Vacanța de vară se apropie de final și în curând va începe noul an școlar.

Odată cu el apar și noile proiecte școlare, atât cele "clasice" pe hârtie cât și cele mai moderne, de pe calculator.

Fiind în era online-ului și școlile au început să ceară din ce în ce mai mult copiilor, sau mai bine spus, să accepte din partea copiilor proiectele făcute pe calculator.

Toate au plusurile și minusurile lor: online-ul este un izvor nesecat de informație și idei, dar statul prea mult cu ochii în ecran afectează foarte mult vederea.

Cum se întâmplă asta?

  • Avem un film lacrimal care se reface de fiecare dată când clipim. Când stăm în fața monitorului, clipim mai rar, filmul se rupe și apar simptome precum roșeața și usturimea ochiului. Problema poate fi rezolvată prin pauze cât mai dese în care sa ne relaxăm și să clipim cât mai des.

  • Monitoarele sau ecranele telefoanelor emit o lumină albastră care dăunează ochiului. Supraexpunerea în fața ecranelor este asociată cu stresul ocular, oboseala oculară și scăderea vederii în timp. Soluția. Lentilele cu filtru special pentru calculator.

În acest articol v-am povestit despre complexitatea ochiului uman care cu siguranță la un moment dat se va actualiza la noile schimbări ale societății. Desigur, ochelarii cu lentile de protecție pentru calculator sau smartphone sunt un update.

Pentru mai multe informații dar și pentru a proteja ochii copilului tău, te așteptăm în opticile noastre la un control GRATUIT, atât pentru el cât și pentru tine.

Dacă ai un prieten sau o prietenă cu copil , dă-i un share la acest articol și sigur o va ajuta.

Să ne vedem cu bine!

#opticamedicalaiasi #ochelaridevedere #visionforyou #ochelariieftiniiasi #filtrumonitor

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page